Vanhemmat

perjantai 11. lokakuuta 2013

Viiden tähden vapaat!!

Tällä viikolla sain nauttia viidestä vapaapäivästä, mikä on harvinaista herkkua. Vapaat olivat täynnä touhua mikä ei ollenkaan harmittanut, päinvastoin. Nyt on tosin takki vähän tyhjä, kun huomenna pitäisi taas aloittaa työputki!!!!
 
Maanantai meni siivotessa. Minulla on lähes aina tapana siivota ns. "makuupäivänä", koska silloin on pää jumissa, eikä aivokapasiteetti riitä muuhun älylliseen toimintaan. Ja näin loput vapaat jäävät johonkin paljon hyödyllisempään!!!
 
Tiistaina sainkin sitten seurakseni lapsuudenystäväni, sekä hänen pienen tyttönsä, joka on minun kummityttöni. Tämä pieni Pihla on "kummikatraani" kahdeksas. <3
Ukko on tehnyt koko viikon pitkää päivää töissä, joten tämä oli enemmän kuin ihana yllätys!
Pääsin siis hoitamaan ihanaakin ihanampaa vauvaa (sanoinko jo, että vauva oli syötävän suloinen?), voin kertoa et teki ihan tosi hyvää mun vauvakuumeelle. ;) Myös parhaan ystäväni seura pitkästä aikaa tuli tarpeeseen. Oli kyllä niin kiva vaan viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia, aika meni kuin siivillä!!!!

Ystäväni harrastelee valokuvausta ja on siinä todella taitava. Pienin tyttöni Jasmiini on loistava kuvattava ja siitähän se ajatus sitten lähti....
Ensimmäiseksi Jasmiini kuvattiin sängyssä, joka oli "vuorattu" valkoisilla lakanoilla. Tein reiän yhteen untuvatyynyyn ja tyttö sai heitellä höyheniä mielin määrin ympäri makkaria! Tyttö oli riemuissaan ja äiti kauhuissaan! Voi luoja sitä höyhenien määrää!! Siivoamiseen kului aikaa ja se vaati jonkun verran kärsivällisyyttä... Mutta viis siitä, kuvat olivat mahtavia!
Samana iltana kuvattiin tyttö vielä paitapuserossa ja kravaatissa, knalli päässä keikistelemässä!
 
Oon katsellut monesti meidän lähellä olevaa vanhaa, rapistunutta "leikkipuistoa". Tai siis kahta rapistunutta keinua metsän siimeksessä. Laitoin näistä keinuista joku aika sitten kuvan Hennalle ja yhdessä tuumattiin, että se olisi loistava kuvauspaikka. Ideana oli, että Jasmiini olisi keinuissa likaisessa yömekossa eksyneen näköisenä. Idea tuntui loistavalta ja sitä lähdettiin seuraavana päivänä toteuttamaan. No voiko olla mahdollista, että nämä keinut jotka on vuosia tönöttänyt ruosteisina samassa paikassa, olivat juuri nyt kärrätty pois!!!! Kohtalon ivaa!!!! No mutta otettiin kuvat ilman keinuja ja Jasmiini oli loistava eksynyt tyttö. :)
 
Ehdittiin myös käydä kirpputorikierroksella, syömässä ja värjätä Hennan hiukset. Oli muuten seksikäs bööna. Tiedättekö miten komee lakki on nykyään raitaväripurkissa? :D Muuten vaan oltiin ja juteltiin ja tulin tästä heidän kyläilystä todella onnelliseksi <3



 
 
 
 

Välihuomautuksena täytyy kyllä todeta, että vaikka minulla oli "ylimääräinen" ihminen muistuttamassa asioista, unohdin silti Justuksen painin sekä Janessan läksyt. Tytön vein kyllä kokkikerhoon, mutta vääränä päivänä!!! :D
 
Jokin aika sitten meidän salin vapaaottelija -Eevalla oli erittäin huonoa säkää treeneissä ja hää teloi jalkansa aika pahasti. Hän on valitettavasti pidemmän aikaa poissa kuvioista, mutta hänen sinnikkyydellä ja sisukkuudella ei mene kuntoutukseen kauaa!! Alkuviikon treeneissä sitten kävi niin, että myös toinen parhaista treenikavereistani Maaria teloi isovarpaansa (mie toimin tilanteessa jonkunlaisen shokin aiheuttamana todella hyvin, vaikka kotona etoi ja Maarian varvas kummitteli yöllä painajaisissakin!) Niinpä päätettiin jalkapuoli -Eevan kanssa ostaa herkkuja ja mennä viihdyttämään torstai-iltana Maariaa.
 
Oli kyllä ihana nähdä molempia likkoja "vapaalla", eli tarkoitan salin ulkopuolella. Nää likat on loistavia, mie saan heistä niin paljon energiaa. Hein kanssa sitten vaihdettiin uusimmat kuulumiset (lue: juorut) ja räkätettiinkäkätettiin! :) Suunniteltiin tulevaa Stadin reissua, meinattiin nimittäin lähteä joku viikonloppu Helsinkiin tyttöjen reissulle viihteelle!! Siitä tulee kyllä niin kivaa!
Eeva antoi vielä kotiinviemisiksi kassillisen askartelutarvikkeita tyttärille ja voi mahoton kun hyökin olivat niin ikionnellisia!

Onnelliset rinsessani.

 


Kotona sain lapset nukkumaan niin maistelin vähän viiniä. Illan kruunasi kilometripuhelu ihanaisen Emmin kanssa, hää on kyllä niin loistava ihminen. En tiedä ketään muuta joka olisi kokenut niin paljon tuskaa, mutta kaiken jälkeen osaa nauraa, iloita ja tehdä vielä muutkin iloiseksi.
 
Nukkumaan mennessä olo oli onnellinen ja levollinen, mieli täyttyi kokonaan kaikesta mikä ihmisen tekee onnelliseksi; pienet pienet asiat ja tärkeät hetket. Ihanat ystävät, ihmiset, elämä. Mun elämä on sekaisin, mutta niin täydellistä. Haaveet on epätodellisia, mutta silti niin lähellä. Minulta puuttuu vaikka mitä, mutta silti mulla on ihan kaikkea!!! <3

Tänään sitten vielä ajeltiin pienimmän kanssa Ylämaalle maaseudun rauhaan. Siellä sielu lepää ystäväni Sannan ja lasten seurassa. Sanna on superkäsityöihminen, en tajua miten kukaan voi tajuta langoista ja neulomisesta niin paljon!!!! Ja niitä ihania käsitöitä tulee jatkuvasti! Ja se kaiki eläinten ja muun oheisohjelman hoitaminen sujuu häneltä niin luonnostaan. Oli ihana nähdä kummilapsiakin pitkästä aikaa, heitäkin oli jo niin kova ikävä.  Tuollaiseen kun joskus pystyisi, lähes omavaraisuuteen. Kasvikset kaikki tulee omasta maasta, lihat omista possuista ja kanoista, munat kanalasta ja  maito Kauno -vuohesta. Niin mahtavaa.
"Pikkusisko" antoi myös elämänohjeita ja neuvoja, tai itseasiassa vaan kuunteli. :)

Musisointia Älymaalla



Vapaat meni kyllä niin nopeasti, mutta kaikenkaikkiaan tästä päällimmäisenä jäi mieleen, että pitäisi jokaisena päivänä arvostaa sitä päivää, eikä murehtia tulevaa tai mennyttä.

Ps. muutama treenivapaa teki hyvää, tänään olin brassitreeneissä liekeissä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti